Verzendkosten

  • Pakketten in Nederland - € 6,95 (Boven 150,- zijn de verzendkosten gratis)
  • Pakketten België, Duitsland - € 8,95 (Boven 150,- zijn de verzendkosten gratis)
  • Pakketten Denemarken, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk - € 9,95 (Boven 250,- zijn de verzendkosten gratis)
  • Pakketten Italië, Spanje, Tsjechië - € 12,95 (Boven 250,- zijn de verzendkosten gratis)
  • Pakketten Polen, Hongarije, Ierland, Portugal, Slowakije, Zweden, Noorwegen, Finland en Kroatië - € 15,95 (Boven 250,- zijn de verzendkosten gratis)
  • Pakketten Wereld overig - € 24,90

Retourneren en ruilen
Vanaf het moment dat je de bestelling hebt ontvangen, heb je de artikelen 14 werkdagen ter inzage. Als je niet tevreden bent met een artikel, kun je het binnen deze 14 dagen ruilen of retourneren. Let op! De datum van de poststempel geldt.

Na 14 dagen op zicht vervalt de zichttermijn en wordt de koopovereenkomst definitief, waardoor ruilen of retourneren niet meer mogelijk is.

Voor artikelen uit de sale geldt een retourtermijn van 8 dagen en wordt een tegoedbon uitgegeven voor het totale bedrag van de retourzending.

Als je bestelling gratis is verzonden, maar je komt na het retourneren onder de € 100 uit, dan brengen we nog eens € 6,95 in rekening.

Voorwaarden voor ruilen & retourneren:
De retourzending moet vooraf gemaild worden naar info@petitblush.com.
De zending moet gepost zijn binnen de leverdatum en 14e zichtdag, de datum van de poststempel geldt.
De retourzending moet vooruitbetaald zijn, op eigen kosten.
Item(s) zijn ongebruikt en onbeschadigd.

Als je bestelling niet aan deze voorwaarden voldoet, wordt de retourzending niet door ons geaccepteerd. Het pakket wordt dan direct teruggestuurd naar de opgegeven afzender. De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de aangegeven afzender.

Als de zending beschadigd bij je is afgeleverd, meld dit dan zo snel mogelijk binnen 24 uur bij de klantenservice via info@petitblush.com.

Ook hier geldt de tijd en datum van je e-mail voor acceptatie. De verzendkosten van elke ruil- of retourzending zijn voor de verzender. Een retourpakket blijft tot ontvangst de verantwoordelijkheid van jou als afzender.

Ruilen & retourneren kan naar:
PETIT BLUSH
(o.v.v. jouw ordernummer)
Turnhoutseweg 22
5541 NX Reusel

Zo registreer je een retourzending:
Stap 1: Stuur een e-mail naar info@petitblush.com.
Stap 2: Geef aan welke artikelen je wilt retourneren en waarom. Als je een andere maat wilt ontvangen, geef dit dan aan in de e-mail.
Stap 3: Je retourzending is nu aangemeld en kan per post verstuurd worden! Kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Wanneer we je retourzending goed en onbeschadigd hebben ontvangen, storten we het retourbedrag aan je terug. *, **

* Als je bestelling gratis is verzonden, maar je komt onder de € 100,- na retourzending, dan brengen wij € 6,95 extra in rekening

** Verkopen
Voor afgeprijsde artikelen vanaf 40% korting krijg je een tegoedbon voor het geretourneerde bedrag. Artikelen met 60% en 70% korting kunnen niet geretourneerd worden.